Leonardo DR mini trådløs system

previous arrow
next arrow
Slider

 

Det transportable Leonardo DR mini system til dyrlægen som har røntgen optagelser i ”marken”.

Kompakt, let og funktionelt – det er det, den slanke og veldesignede Leonardo DR mini handler om. Med en vægt på kun 9,5 kg er Leonardo DR mini systemet et af verdens letteste bærbare røntgen systemer. Detectoren vejer kun 1,58 kg. Hele systemet passer perfekt ind i en special fremstillet kuffert og er ideel til mobil digital røntgen på hest. En let brugergrænseflade kombineret med OR Technology’s integrerede software gør det nemt for medarbejderne at generere fremragende røntgenbilleder. Derudover hjælper den integrerede multimedie røntgenplaceringsvejledning med patientplacering. Leonardo DR mini er den perfekte løsning til mobile røntgen-optagelser.

Det batteridrevne DR- system kan bruges kontinuerligt i op til fem timer eller op til 1.000 skud. Batteriet kan oplades fra en cigaretstikket til bilen ved hjælp af en 12 eller 24 volt adapter. Når Leonardo DR mini bruges sammen med en batteridrevet HF-røntgengenerator, bliver røntgen optagelserne helt trådløse og mobil.

Anvendelse
Til dyrlægen som lægger vægt på trådløse røntgen optagelser. Den trådløse røntgen detektor er tilgængelig i en størrelser: 10 x 12 tommer . Hvis du bruger den med en batteridrevet HF-røntgen generator og laptop med røntgen billedbehandling vil systemet være helt trådløs og bærbar. Din fordel:
Klar til betjening på ingen tid og ikke flere kabler at snuble over.

Specifikationer

  • Aktivt område : 24x30cm
  • Pixel pitch: 100 μm
  • Opløsning:  4,0 lp / mm
  • Dimensioner (B x H x D) 380 x 450 x 160 mm
  •  Vægt: ca. 9,5 kg

PDF brochure
pdf

Comments are closed.