Leonardo DR nano trådløs system

Leonardo-DR-nano-Rucksack-rontgen-hest

 

 

 

 

 

Det vidunderlige lette, bærbare Leonardo DR nano-system til røntgen undersøgelser, hvor som helst, når som helst.
Vejer godt 8 kg. Incl. laptop og detektor ( 24×30 cm )

Tag blot den lette Leonardo rygsæk over din skulder og du er perfekt rustet til din næste røntgenundersøgelse. Leonardo DR nano består kun af to komponenter, en trådløs Røntgen detektor og en laptop. Vejer kun ca. 8 kg (komplet Pakke, taske inkl. laptop, tilbehør og 12 “x 10” flat Panel detektor), systemet er en af de letteste bærbare røntgenløsninger i hele verden.
På grund af dens lave vægt og volumen er det kompakte Leonardo DR nano systemet den perfekte løsning når der skal  bruges røntgen til optagelser på hest. Laptop’en overholder de nyeste standarder og er udstyret med State of the art Leonardo X-ray software. Displayet giver en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel. Den bærbare trådløse detektor, baseret på amorf silicium (a-Si) med cesium iodid (CsI) scintillator som garanterer ultimativ høj billedkvalitet, selv ved lave strålingsdoser.

Anvendelse
Til dyrlægen som lægger vægt på trådløse røntgen optagelser. Den trådløse røntgen detektor er tilgængelig i to størrelser: 10 x 12 tommer og 14 x 17 tommer. Hvis du bruger den med en batteridrevet HF-røntgen generator og laptop med røntgen billedbehandling vil systemet være helt trådløs og bærbar. Din fordel:
Klar til betjening på ingen tid og ikke flere kabler at snuble over.

Specifikationer

  • Aktivt område : 24x30cm
  • Pixel pitch: 100 μm
  • Opløsning:  5,0 lp / mm
  • Dimensioner (B x H x D) 500 x 490 x 120 mm
  •  Vægt: ca. 8,5 kg

PFD brochure

pdf

Comments are closed.